image
 |  2 14 Квітня 2022 | 10:53

У Луцьку водій на таксі роз'їжджав п'яним по місту

12 квітня під час патрулювання вулицею Ніла Хасевича поліцейські виявили автомобіль Mitsubishi Lancer, якого зупинили для перевірки.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

У 36-річного водія помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на місці зупинки показав результат у 2,79 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

Також цього дня патрульним надійшов виклик, що у бік вулиці Володимирської поїхала автівка Skoda Octavia, водій якої робив незрозумілі речі на дорозі.

Патрульні виявили вказаний автомобіль. Керманич пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп'яніння. Результат — 1,17 проміле.

Нетверезого водія Reno Logan також виявили на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. А у місті Ковелі у стані алкогольного сп'яніння керував водій ВАЗ 2104.

На усіх порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані спяніння) КУпАП, а автомобілі доставили на спецмайданчики.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити