image
 |  2 13 Січня 2021 | 10:41

У Луцьку водій наїхав на чоловіка, який рухався по пішохідному переходу

У дорожньо-транспортній пригоді в Луцьку постраждав 80-річний пенсіонер: відкрито кримінальне провадження. Чоловіку надали медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився. 

Про це інформує поліція Волинської області.

У Луцьку 69-річна водійка Toyota Rav 4 здійснила наїзд на 80-річного пішохода, що рухався по нерегульованому пішохідному переходу. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, близько 12 години, на проспекті Соборності. Внаслідок аварії пенсіонер отримав тілесні ушкодження, йому надали необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації чоловік відмовився.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Поліцейські встановлюють деталі автопригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забув вийти з відпустки? Журналісти припускають, що голова Волинської ОДА прогулює роботу (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити