image
 |  9 22 Червня 2021 | 17:34

У Луцьку водій скоїв ДТП та пішов із місця пригоди пішки

Вчора патрульним поліцейським надійшло повідомлення про те, що у місті Луцьку, на вулиці Сурикова, водій, керуючи автомобілем ЗАЗ, здійснив наїзд на огорожу.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори опитали очевидців, які повідомили, що чоловік, який здійснив наїзд в огорожу, пішов у невідомому напрямку. Також громадяни описали вигляд кермувальника.

Встановивши місце реєстрації автомобіля та оглянувши прилеглу територію, водія по орієнтуванню не виявили.

Сьогодні ж, близько 11 години, патрульні виявили водія за місцем проживання. Його доправили на місце ДТП, де 65-річний чоловік визнав, що саме він керував автомобілем. Під час спілкування з останнім, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспекторам чоловік розповів, що вживав алкоголь вчора після ДТП і сьогодні, оскільки переймався, що розбив автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі на залізничному вокзалі вдарили ножем поліцейського

У результаті на нього склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ч.4 ст.130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю) та ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування) КУпАП.

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

Водії, будьте відповідальними, не сідайте за кермо у стані сп’яніння та не наражайте себе й інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити