image
 |  5 4 Лютого 2020 | 19:22

У Луцьку водій вантажівки розвіз бруд на дорозі (ФОТО)

Факт неналежного контролю за транспортним засобом, який вивіз бруд на проїжджу частину дороги по вул. Ковельська було виявлено інспектором відділу «Група швидкого реагування» 03.02.2020 р.

Про це інформує пресслужба муніципалів.

Відповідальна особа, директор ТОВ «СпецТЕХ», завчасно не вжив заходів щодо миття коліс великогабаритного авто перед виїздом з земельної ділянки, в результаті чого неабияк було забруднено проїжджу частину дороги головної артерії міста, створивши складнощі користування нею для містян.

Відповідальну особу ТОВ «СпецТЕХ» було притягнуто до адміністративної відповідальності у відповідності до ст.152 КУпАП. Крім того, останню було зобов'язано прибрати бруд з проїжджої частини дороги та проведено профілактичну бесіду щодо недопущення таких порушень в майбутньому.

Читайте також: Свавілля ФОПів, скандал та крики: що відбувається на Старому ринку у Луцьку (ВІДЕО)

Санкція статті ст.152 КУпАП передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу на посадових осіб від 850-00 до 1700.00 грн.

Нагадаємо, що згідно п.п. 11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька керівники, уповноважені посадові особи будівельних організацій зобов'язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення ґрунту та бруду на дороги, прибудинкові території, тротуари, для чого обладнати виїзди з буд майданчиків/земельних ділянок твердим покриттям. Організовувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді. При винесенні з території об'єкта бруду, ґрунту терміново його прибирати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити