image
 |  2 20 Лютого 2023 | 08:54

У Луцьку водій залишив своє авто на тротуарі (ФОТО)

На гарячу лінію департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшла скарга від небайдужих мешканців, щодо порушень правил паркування, по бульвару Дружби Народів 2. Водій транспортного засобу здійснив зупинку та не думаючи власне як мають рухатися пішоходи.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Інспекторами департаменту муніципальної варти неодноразово проводяться роз’яснення та накладення штрафів, але не добросовісні водії й надалі залишають авто на тротуарах, де для руху пішоходів лишається менше ніж 2 м.

Порушуючи п. 15.10 «в» ПДР, а саме стоянка транспортного засобу на тротуарі, де для руху пішоходів лишається менше ніж 2 м, власників транспортних засобів чекає відповідальність згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП, у вигляді штрафу, розміром 680 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю під Луцьком самовільно перекрили стовпчиками (ФОТО)

Паркуючи своє авто на тротуарі, де для руху пішоходів лишається менше ніж 2 м, ви не тільки порушуєте ПДР, але і створюєте незручності пішоходам, матерям з візочками. Тому, вкотре звертаємося, до водіїв транспортних засобів, взаємоввічливі з іншими його учасниками та дотримуватись правил дорожнього руху!                     

                         

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити