image
 |  2 13 Вересня 2021 | 11:51

У Луцьку водій заправився та не заплатив: його знайшла поліція (ФОТО)

Вчора, близько 23-ї години, патрульним надійшло повідомлення про шахрайство. Оператор АЗС повідомив, що керманич автомобіля Audi A6 темного кольору заправився на суму 1491 гривню та не оплативши поїхав у невідомому напрямку. Подія трапилася на вулиці Яровиця.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Екіпажі патрульної поліції розпочали обстеження прилеглої території в пошуках транспортного засобу.

Згодом патрульні неподалік обласного центру виявили та затримали автомобіль Audi A6, який підпадав під орієнтування. За кермом перебував 25-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на аукціоні продали приміщення після того, як знизили стартову ціну

Як виявилося, під час перебування на АЗС, автомобіль мав номерні знаки, які не відповідали цьому транспортному засобу, а у керманича не було документів на право керування.

Патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів), ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом з номерним знаком, що не належить цьому засобу) КУпАП та на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції для встановлення всіх обставин події.

Транспортний засіб доставили на спеціальний майданчик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити