image
 |  9 3 Грудня 2021 | 19:18

У Луцьку водій збив знак (ВІДЕО)

На камерах відеоспостереження Центру Безпеки міста Луцьк зафіксували наїзд на дорожній знак по вул. Липинського і втік.

Про це інформують у департаменті муніципальної варти Луцькради у Фейсбук.

Водій транспортного засобу «SsangYong», здійснивши наїзд, не зупинився, а розвернувши своє авто, спокійно поїхав, покинувши місце пригоди.

За фактом департамент муніципальної варти направив лист з відеозаписом до правоохоронних органів, для притягнення винуватця до відповідальності, згідно чинного законодавства.

Нагадують, що за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди є адміністративна відповідальність. Тому, не намагайтеся уникнути відповідальності шляхом втечі, адже камери відеоспостереження Центру Безпеки міста Луцьк мають можливість не лише фіксувати саму подію, а й розпізнавати номерні знаки транспортного засобу.

На камерах відеоспостереження Центру Безпеки міста Луцьк було зафіксовано наїзд на дорожній знак по вул. Липинського, внаслідок чого його було пошкоджено. Водій транспортного засобу «SsangYong», д.н.з. «AC3417AK», здійснивши наїзд, не зупинився, а розвернувши своє авто, спокійно поїхав, покинувши місце пригоди.По даному факту департаментом муніципальної варти направлено лист з відеозаписом до правоохоронних органів, для притягнення винуватця до відповідальності, згідно чинного законодавства.Нагадуємо, що за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди є адміністративна відповідальність. Тому, не намагайтеся уникнути відповідальності шляхом втечі, адже камери відеоспостереження Центру Безпеки міста Луцьк мають можливість не лише фіксувати саму подію, а й розпізнавати номерні знаки транспортного засобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали встановили особу, яка розписала «розумну зупинку»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити