image
 |  4 2 Серпня 2021 | 16:39

У Луцьку впало велике сухе дерево (ФОТО)

У Луцьку на перехресті вулиці Рівненська та проспекту Відродження днями буревій повалив дерево.

Про це ІА Конкурент повідомили очевидці.

За словами очевидців, дерево ще в четвер стояло, тож, ймовірно, стовбур зламався через пориви вітру, які на вихідних відчувалися у Луцьку.

Як вбачається із фото, дерево всохло, тож, ймовірно, було аварійним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 липня на Волині негода наробила лиха: повалила дерева, позривала дахи й залишила людей без електропостачання. У селі Воєгоща Камінь-Каширського району через повалені дерева на дорозі утворився затор. Схожа історія сталася в селі Зоряне, що на Ковельщині. Але чи не найбільше постраждала Ратнівщина. Тут стихія, що вирувала всього 15 хвилин, повалила з півсотні дерев, позносила дахи, не пошкодувала навіть покрівлю місцевого дитячого содачка. Також знеструмленими лишилися 18 населених пунктів Львівської області, у Київській області – 16, на Житомирщині – 15 та 6 – на Чернігівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Луцька непристебнутий водій говорив по телефону та перевищив швидкість

Як обіцяють синоптики, в понеділок, 2 серпня, у Луцьку також очікується хмарна погода та коротокочасні шквалисті пориві вітру до 15-24 метри за секунду, можливий дощ.

До слова, у Луцьку масово всихають каштани і хвойні дерева. Зокрема на проспектах Перемоги і Грушевського, вулиці Потебні та інших частинах міста невідома хвороба вражає листя каштанів. У зв'язку із цим хочуть зрізати усю алеї ялин на Луцькому Меморіалі Вічної Слави.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити