image
 |  4 15 Січня 2020 | 23:53

У Луцьку впіймали афериста з Ратнівщини, який вдавав із себе АТОвця і просив подачки (ФОТО)

Група швидкого реагування, яку прибула за викликом, аби допомогти бійцеві АТО, який просив милостиню в центрі Луцька, виявила афериста, котрий видавав себе бійцем 93-ї ОМБР і мав підроблене посвідчення учасника бойових дій.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук відомий волинський психолог Олена Звєрєва.

Зі слів психолога, аферистом виявився Чепенюк Валентин Іванович, 11.05.1981 р. н., мешканець села Замшани Ратнівського району.

«Після приїзду на центр з’ясувалось, що жодного стосунку до АТО цей чоловік не має і не мав, просив на «бухло», корочку УБД підробив!

Запам’ятайте цього покидька і замість грошей дайте копняка!» – написала Олена Звєрєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від рук російських окупантів загинув ще один український воїн

«Ніколи не подавайте отаким прохачам , тим, що бігають зі скриньками, просять "на операцію", в основному то не волонтери, а шахраї. Як людина, що працювала в організації благодійній майже 20 років, можу сказати, що ні на яку операцію таким чином зібрати неможливо. Хочете допомогти - робіть це через фонди, людей, які знаєте особисто, або адресно - з рук в руки, проглянувши перед тим документи, виписки з медзакладів. Багато людей кидають гривні в ці скриньки, заспокоюючи себе думкою - Я дав, а що потім - то не моя справа», – прокоментувала допис користувачка мережі Алла Торунова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити