image
 |  5 26 Травня 2019 | 10:46

У Луцьку врятували чоловіка, що намагався стрибнути з мосту на залізничні колії

У Луцьку патрульні запобігли самогубству чоловіка через сімейні негаразди.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волині. 

Звичайне патрулювання містом сьогодні. Пильні поліцейські помічають, як на проспекті Перемоги, на мості, чоловік перелазить через огорожу, маючи намір стрибнути вниз. 

Зупиняються, обережно наближаються. Чоловік уже стоїть на опорі стовпа та хоче стрибнути.

Починається діалог: вкоротити собі віку має намір через сімейні негаразди, що робити далі – не знає. Все. Кінець. Жодного сенсу. Лише стрибнути вниз, аби все закінчити. 

Але правильні, спокійні і доречні слова повертають чоловіка назад, до патрульних. Вчасно протягнули руку допомоги, витягли назад, на міст, почали спілкуватись далі, втішили.

Коли прибула швидка, супроводили молодого чоловіка до медзакладу для подальшого обстеження.

Сподіваємось, у нього все вирішиться і буде добре. 

А на відео ви чуєте голос 21-річної патрульної Аліни, яка навчалась на соціології і працює в нас лише другий місяць. Такий випадок у жінки вперше по службі. «Звісно, хвилювалась, коли розмовляла з ним. Взагалі він і потім спілкувався лише зі мною, вдалось підібрати правильні слова. Так нас навчали в Академії патрульної поліції, і я рада, що моє вміння врятувало комусь життя», - розповіла поліцейська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині оператор служби «102» врятувала юнака від самогубства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити