image
 |  14 13 Червня 2019 | 20:45

У Луцьку врятували кицьку, яка 5 днів сиділа на дереві

У дворі дев'ятиповерхового будинку, що на проспекті Молоді, 11 в Луцьку, електромонтери ПрАТ «Волиньобленерго» допомогли зняти із смереки кота, який знеможений уже п'ятий день сидів на дереві.

Про це повідомляє прес-служба товариства, - пише Волинь 24.

До «Волиньобленерго» звернулася Антоніна Клімішина із нетиповим проханням, аби за допомогою автовишки працівники товариства врятувати молодого котика, який не міг самостійно злізти і на тридцятиградусній спеці йому загрожувало загинути від зневоднення.

Кіт заліз на дерево, що заввишки із дев'ятиповерхівку, ще у неділю, 9 червня. Мешканці розповіли, що викликали рятувальників. Проте їхня спроба збити чорного кота струменем води не дала результату – перелякана тваринка ще вище піднялася на дерево. Не зміг допомогти й професійний альпініст – киця забралася на краєчок гілки, звідки її було годі дістати.

Працівники «Волиньобленерго» за допомогою автовишки з першої спроби зняли кота із дерева. Наляканого і знеможеного віддали його активістці Антоніні.

"Це киця. Облаштували для неї кімнату, туалет, їжу три види і водичку. Згодом розмістимо оголошення, аби віднайти власника. Сподіваюся, він знайдеться", – розповідає дівчина щасливу історію врятування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неймовірний Світязь: там, де небо зустрічається з водою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити