image
 |  2 18 Лютого 2021 | 21:41

У Луцьку вшанували пам’ять загиблих захисників у Дебальцівському та Іловайському котлах (ВІДЕО)

В шосту річницю виходу українських військових із «Дебальцівського котла» біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – загинули за єдність України» на Театральному майдані зібралися рідні загиблих, учасники АТО/ООС та лучани.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Загиблих бійців вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти пам’ятного фотостенду. Священики відслужили панахиду.

Дружина загиблого учасника АТО Ольга Ляшук розповіла, що її чоловік був бійцем спецпідрозділу «Світязь». Загинув військовий в Іловайському котлі, якого розпізнали за експертизою ДНК. Волинянка каже: спершу про обставини смерті бійця було нічого невідомо, проте через декілька років деталі смерті повідомив у соцмережах один зі свідків.

Як розповів представник поліції діалогу Василь Климюк, захід відвідала сотня людей. Порушень громадського порядку не фіксували.

Нагадаємо, 17 лютого у селі Княгининок Луцького району вшанували Героїв Небесної Сотні під час тихої акції «Ангели пам’яті». Учні місцевого ліцею в бібліотеці вирізали паперових ангелів та прикрасили ними територію біля Центру культури. Акція «Ангели пам’яті» триватиме до 20 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку вшанують Героя Небесної Сотні Василя Мойсея

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити