image
 |  133 18 Жовтня 2024 | 08:32

У Луцьку встановили ще вісім "розумних" зупинок

Для зручності пасажирів у Луцьку встановили ще вісім «розумних» зупинок.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Спільний проєкт міста Луцька та краю Ліппе (ФРН) “Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька”, який реалізовувався у 2018-2021 р.р. за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини, дав поштовх до встановлення сучасних і функціональних зупинок громадського транспорту. В його рамках у нашому місті було змонтовано дев’ять «розумних» зупинок та 22 «розумних» табло.

Таке нововведення сподобалось лучанам та гостям міста, адже на цих зупинках надається інформація про прибуття найближчих автобусів та тролейбусів міських та приміських маршрутів Луцької міської територіальної громади, здійснюється відеонагляд. Пасажири можуть зарядити свої гаджети та безкоштовно скористатись WI-FI.

Луцька міська рада продовжила роботу у цьому напрямку. Цього року збудовано 8 «розумних» зупинок з інформаційними табло на суму 6,3 млн грн і щороку їх кількість плануємо збільшувати.

Так, нові зупинки тепер є на проспекті Волі (“Ліцей № 4”, “Обласна друкарня”, “вул. Коперника”, “Поліклініка № 1”), вулиці Дубнівській (“Школа № 7”), проспекті Перемоги (“Школа № 5”), вулиці Ковельській (“Братський міст”), вулиці Климчука Сергія (“Вулиця Климчука Сергія”).

У планах цьогоріч встановити інформаційне табло на вулиці Винниченка (“Вул. Івана Франка”).

Читайте також: У Луцьку почали підключати до опалення школи, дитсадки та лікарні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити