image
 |  4 15 Лютого 2019 | 17:12

У Луцьку встановлять розмір зарплати під час будівництва та ремонтних робіт за кошти бюджету

У Луцьку хочуть погодити розмір заробітної плати для визначення вартості будівництва об'єктів, які будуватимуть чи ремонтуватимуть за рахунок бюджету.

Про це йде мова у проекті рішення "Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2019 рік при визначенні вартості будівництва об’єктів".

Прийняття даного рішення забезпечить врегулювання питання визначення розміру кошторисної заробітної плати на 2019 рік при визначенні вартості будівництва об’єктів, які споруджуються за рахунок коштів міського бюджету та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста.

На об'єктах нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту, технічного переоснащення планується встановити зарплату у розмірі 10 100 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани скаржаться на стан міських маршруток (ФОТО)

У той же час зарплата під час будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг та прибудинкових територій становитиме 9 000 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити