image
 |  324 2 Лютого 2024 | 15:17

У Луцьку «Яворина» на благодійній акції «Вогонь надії» зібрала 68 тисяч для ЗСУ (ФОТО)

У Луцьку на щорічній благодійній акції ГО «Яворина Волинь» зібрала 68 тисяч для військових Збройних Сил України.

Про це ВолиньUA повідомила очільниця громадської організації Руслана Вознюк.

Традиційно, на свято Стрітення, акція «Вогонь надії» відбулася на Театральному майдані біля Кафедрального Собору Святої Трійці.

Охочих долучитися до благородної справи було вдосталь. Сотні свічок вдалося продати за декілька годин.

«Цей рік, як і минулі, ми безупинно працюємо, допомагаємо та підтримуємо наших військових. Дуже тішить, що люди не втрачають запалу допомагати один одному та воїнам ЗСУ. Цьогоріч ми оздобили за один вечір сотні свічок. Я вдячна кожному, хто долучився, допомагав та донатив. Впевнені, що зібрані кошти принесуть користь нашим Захисникам. Наближаємо перемогу! Віримо у наші Збройні Сили України!» - наголосила Руслана Вознюк.

Як наголосила співорганізатор акції, депутат Луцькради від ВО «Свобода» Алла Жупанюк, зібрані кошти підуть на допомогу Збройним Силам України.

«Ці гроші будуть спрямовані на придбання тепловізора для прикордонників, які боронять нашу країну на Херсонському напрямку. Робимо усе можливе, аби тримати надійний тил та допомагати Захисникам. Переможного нам усім миру!» - зазначила пані Алла.

Зазначимо, що стрітенські свічки від «яворинок» напередодні були освячені у храмі Воздвиження Хреста Господнього в селі Боратин. Отець Іван провів спеціальне богослужіння, аби стрітенські свічки оберігали домівки від громовиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати зацікавилися, чому у Луцьку часто ремонтують вулицю Набережну

Аби завершити збір на тепловізор долучайтеся до хорошої справи

🎯Ціль: 100 000.00 ₴

🔗Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/9kfgPmGPBc 

💳Номер картки банки

5375 4112 0032 2308

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити