image
 |  306 27 Травня 2024 | 12:51

У Луцьку з комунальниками, які не скошували траву, муніципали провели бесіду

Інспектором департаменту муніципальної варти було відреаговано на звернення, що надійшло через гарячу лінію «Група швидкого реагування» щодо неналежного утримання території, а саме: не здійснене косіння трав’яного покриву по проспекті Відродження.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

В ході реагування інспектором відділу «ГШР» виявлено, що міську територію дійсно давно не косили. Відповідно, з комунальниками було проведено профілактичну бесіду щодо належного утримання території.

Всі вимоги було оперативно виконано, трав’яний покрив скосили.

Нагадуємо, що в відповідності до пунктів 2.5.2.10; 6.9.2 Правил благоустрою міста Луцька, власники об’єктів благоустрою зобов’язані утримувати зелені насадження (посадка, видалення, обрізка дерев і кущів, косіння газонів, боротьба з бур’янами, шкідниками, хворобами, поливання, підживлення тощо) відповідно до існуючих Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України. Косити газони необхідно періодично, при досягненні трав’яним покровом висоти 15 см, залишаючи висоту 3-5 см. Скошена трава повинна бути прибрана протягом тієї ж доби, коли виконувались роботи з косіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Луцькому ЦНАПі можуть оновити військово-облікові дані жителі інших громад

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити