image
 |  11 30 Листопада 2022 | 18:43

У Луцьку зафарбована реклама наркотиків з'являється знову на фасадах (ФОТО)

Відбувся черговий спільний рейд Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та КЗ «Луцький міський молодіжний центр» щодо зафарбовування та ліквідації написів з адресами сайтів та телеграм – каналів, де можна замовити наркотики.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Цього рейду написи з адресами сайтів та телеграм каналів були зафарбовані за адресами:

🔘 вул. Кривий Вал;

🔘 вул. Лесі Українки;

🔘 вул. Конякіна;

🔘 просп. Молоді;

🔘 вул. Захарова;

🔘 вул. Задворецька;

🔘 вул. Шопена;

🔘 просп. Перемоги;

🔘 вул. Братковського;

🔘 вул. Данила Галицького;

🔘 вул. Сагайдачного.

Боротьба з розповсюдженням наркотичних засобів - один із пріоритетних напрямків діяльності правоохоронних органів, а свідоме ставлення громадян до цього - перший крок до подолання цієї проблеми.

Департамент муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель.

Останніми роками у Луцьку неодноразово проводились рейди із зафарбовування та ліквідації написів з рекламою наркотиків. Проте, вони з'являються знову.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити