image
 |  14 9 Жовтня 2019 | 08:14

У Луцьку загубилася 7-річна дитина

У вівторок, 8 жовтня, близько 19 години, у поліцію зателефонувала стурбована жінка та повідомила, що її онук мав чекати її на зупинці біля однієї зі шкіл, по проспекту Відродження.

Однак у встановлений час хлопця там не знайшла. Самостійні пошуки результатів не дали, - йдеться на "Фейсбуці" патрульної поліції Волині.

Тим часом, дитина помилково сіла в один з тролейбусів та потрапила аж на вулицю Даньшина, в іншому кінці міста. Саме тут, на кінцевій зупинці, школяра помітив 18-річний студент одного з луцьких училищ.

Поспілкувавшись з заплаканим хлопцем, він з’ясував, що той має записаний номер мобільного бабусі та зателефонував жінці. Більше того, він сам привіз онука до бабусі, на проспект Відродження. Тут їх уже чекали і щаслива жінка, і працівники поліції.

"Спасибі 18-річному студентові одного з луцьких училищ, бо якби не він, невідомо, що б сталось з 7-річним хлопчиком уночі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинян просять допомогти важко травмованому у ДТП юнаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити