image
 |  2 12 Квітня 2019 | 09:28

У Луцьку «закохана парочка» стріляла з травмата по поїзді, - соцмережі

Лучанин помітив вкрай жахливу та небезпечну поведінку молодих людей на залізничному вокзалі. Спочатку "закохана парочка" відкрила стрільбу з травматичного пістолета, перебуваючи серед людей. У небезпеці опинилися як дорослі так і малі діти. Цього юним "стрілкам" виявилось недостатньо і вони обрали своєю мішенню потяг, який проїжджав повз них. 

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" написав Pоман Кpиcюк.

З невідомих причин очевидці злочину не стали викликати поліцію до "бешкетників", то ж особи, що складали загрозу життю і здоров'ю людей - залишились безкарними.

Текст допису подається без виправлень граматики та стилістики. 

Луцьк знай своїх героїв зас*аних!( Сьогодні біля 19 години ми з колегами стали очевидцями такеї події. Йдучи біля автостоянки яка знаходиться під мостом, біля жд вокзала. Побачили як закохана парочка тренерується по мішені з пневмата в напрямку прохожих жінок та дітей, жалко що ми неоказались на цей раз теж мужиками, не стрілили по одному місці. Після декілька хвилин стрільби молодята втемпі залишили тир на фоні будинків, та в темпі подались в напрямку ківерців, ймовірно дочекались проїжджаючого поїзда відкрили пальбу з пневмата... Зайшовши я в цей же вагон, ввікні побачив відбиток дурості невихованих та неадекватних молодят. Які спусття двох годин ще невгамовали свій азарт. Надіюсь ви це читаєте, вас сьогодні невзяла поліція, її так і ніхто не викликав... В цьому державному потягу будуть їздити пожилі люди, зимовий сквозняк їх буде студити, так як це врятлі профінансують, а думк людей з ''побажаннями буде вас гріти сильніше як служба поліції. Задумайтесь, ви молоді життя тільки починаєте, а зроблене зло вас врятлі оставить ненаказаними. Задумайтесь і памятайте, життя це бумеранг...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка придбала хліб з металом (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити