image
 |  22 1 Жовтня 2021 | 07:11

У Луцьку «заморозили» видачу земельної ділянки під торгово-офісний центр

Депутати в чергове відмовили в оренді землі в центрі міста Луцька громадянину Феоктістову І.В. по вулиці Кривий Вал, 37.

Про це стало відомо під час засідання 19-ї сесії Луцької міської ради.

Мова йде про 2 сотих землі з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд терміном на 10 років. Поряд із ділянкою знаходиться земельна ділянка площею 10 сотих.

У попередні роки до Луцької міської ради звертався громадянин Феоктістов з проханням надати дозволи на будівництво 5-ти поверхового торгово-офісного центру. Однак, погоджень в стінах ради не отримав. Тоді ж у мерії наголошували, що зважаючи на щільність забудови доречно будувати приміщення поверховістю, яка є на вулиці Кривий Вал і максимум вона може становити до 4 поверхів.

За вказаною ділянкою, знаходиться зруйнована будівля, яка обгороджена парканом. Останнім часом, Феоктістов часто звертається у мерію про оренду 2 соток землі, щоб очевидно розпочати підготовчі будівельні роботи, але підтримки у депутатському корпусі – немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічному бару «Стара підкова» у історичній частині міста не дозволили працювати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити