image
 |  4 22 Квітня 2021 | 17:57

У Луцьку затвердили нову концепцію зовнішнього вигляду тимчасових споруд та зупинок громадського транспорту

Виконком Луцької міськради затвердив концепцію зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд та зупинок громадського транспорту.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

"Це питання звучить вже давно. Тимчасові споруди та зупинки громадського транспорту у Луцьку стоять іноді кілька десятків років. Вони не відповідають жодній естетичній концепції. Нову концепцію зовнішнього вигляду тимчасових споруд та зупинок ми почали розробляти два роки тому. Залучили до цього хорошого фахівця з досвідом. Ставили за мету - зробити простий універсальний дизайн тимчасової споруди, яка буде привабливо виглядати в будь-якій частині міста", - розповів начальник управління містобудування та архітектури Веніамін Туз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інформація про постраждалу дитину не підтвердилася: деталі пожежі у Луцьку

Чиновник представив три типи тимчасових споруд площею на 5, 15 і 30 квадратних метрів з різними варіаціями та зупинки громадського транспорту площею 30-35 кв метрів. В окремих тимчасових спорудах можливе облаштування громадської вбиральні.

Також Веніамін Туз додав, що до підприємців не ставлять жорстких вимог щодо зовнішнього оздоблення споруд. Також передбачено антивандальний захист споруд.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити