image
 |  9 24 Січня 2023 | 18:13

У Луцьку збільшать видатки на лікування ветеранів війни та членів їх сімей

У Луцькій громаді збільшать обсяги фінансування Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей на 2021-2023 роки.

Про це пише ВолиньUA.

Програма передбачає забезпечення безкоштовним медикаментозним лікуванням при наданні амбулаторної, стаціонарної та стоматологічної допомоги, у тому числі першочергове безплатне зубопротезування та харчуванням при лікуванні в умовах стаціонару в комунальних підприємствах охорони здоров’я Луцької міської територіальної громади.

Відповідно до інформації, наданої управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради, передбачений бюджетом Луцької міської територіальної громади на 2023 рік обсяг видатків на реалізацію заходів Програми перевищує на 226,7 тис. грн обсяг фінансування передбачений на 2023 рік Комплексною програмою соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей на 2021-2023 роки.

Враховуючи, це необхідно збільшення обсягів фінансування на 2023 рік та передбачити фінансування в обсязі 2 346,7 тис. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити