image
 |  45 16 Січня 2021 | 08:24

У Луцьку здають в оренду скандальне приміщення (ФОТО)

У Луцьку по вулиці Сенаторки Левчанівської, 5 приміщення першого поверху здаватимуть в оренду за 17 тисяч 500 гривень у місяць.

Про це стало відомо з сайту «ОLХ».

Оренда приміщень з окремим входом Центр міста. Можливість для розміщення закладу харчування, сфери послуг, офісу та ін. Загальна площп 50 кв.м. Стадія-закінчення ремонтних робіт.

Нагадаємо, що раніше виник скандал між відділом охорони культурної спадщини міста Луцька власником приміщення, через руйнування стіни в історичній будівлі. На місці зберегли автентичну віконну раму, а також вмонтували пластикові двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку недобросовісні ділки позбиткувалися над історичним будинком

В дану ситуацію втратилась поліція та відділ державного архбудконтролю. Юридичний департамент Луцькради розглядає можливість судового позову до підприємця. Зазначимо, що за даними ЗМІ, відношення до так званої реконструкції будинку на вулиці Сенаторки Левчанівської, 5 може мати скандальний підприємець, екс-депутат від «Батьківщини» Тихон Павлюк. Раніше він вже був помічений під час руйнування першого поверху будівлі.

Якби власник приміщення відреставрував автентичні двері, вони могли б мати такий вигляд. Що значно має більш історично подібно ніж є тепер. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити