image
 |  9 27 Травня 2021 | 13:46

У Луцьку здійснять поточний ремонт пішохідного мосту через залізничні колії, - депутат

У Луцьку приведуть до належного вигляду пішохідний міст через залізничні колії, який з'єднує ТЦ "Караван" та залізничний вокзал.

Про це повідомив депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський.

"У квітні я скерував депутатське звернення на ім'я міського голови щодо необхідності приведення до належного стану конструкцій пішохідного мосту від залізничного вокзалу до ТЦ «Караван».

Інформую лучан про те, що працівники департаменту житлово-комунального господарства провели огляд металевих конструкцій мосту. Зараз він потребує антикорозійного фарбування та заміни резинового покриття", - зазначив обранець громади.

Володимир Пшибельський додав, що наразі Департамент житлово-комунального господарства замовив виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення поточного ремонту пішохідного мосту. Після виготовлення проєктно-кошторисної документації та визначення кошторисної вартості будуть виконані необхідні ремонтні роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Салон був в диму: у Луцьку водій їздив несправною маршруткою (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити