image
 |  0 26 Березня 2019 | 17:49

У Луцьку жінка ледве не потрапила під колеса «швидкої» (ВІДЕО)

У Луцьку, на вулиці Ветеранів, жінка ледве не потрапила під колеса карети "швидкої".

Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

25 березня об 21:50 у Луцьку бригада екстреної медичної допомоги рухалась вулицею Ветеранів на госпіталізацію хворої в міську клінічну лікарню.

"Під час руху, водій змушений був різко загальмувати, оскільки під колеса санітарного транспорту, який рухався з увімкненими проблисковими маячками, «ВИСКОЧИЛА» невідома. На відео видно (на 30 секунді), що пішохід перебігала дорогу у невстановленому місці (за декілька десятків метрів від освітленого пішохідного переходу), у темну пору доби, без світловідбиваючих елементів на одязі та при обмеженій видимості. Порушуючи Правила Дорожнього Руху, недобросовісні пішоходи наражають на небезпеку як власне життя, так і оточуючих, а в даному випадку ще й хворих, які потребують екстреної медичної допомоги!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатська комісія відмовилась розглядати питання керівника патрульних Луцька через ігнорування засідань

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити