image
 |  297 16 Січня 2024 | 20:13

У Луцьку жінка повідомила поліцію про п'яного водія

У Луцьку небайдужа громадянка допомогла патрульним виявити нетверезого водія.

Про це повідомили у поліції.

Учора ввечері на спецлінію 102 зателефонувала схвильована водійка. Вона повідомила, що містом рухається автомобіль Ford, водій якого грубо порушує ПДР. За словами жінки, керманич їде хаотично, від одного краю проїзної частини до іншого, і тим самим створює аварійні ситуації.

Орієнтування передали екіпажу патрульних. Вони контактували з заявницею в телефонному режимі і невдовзі виявили транспортний засіб, на який вказувала жінка.

Автомобіль зупинили, за кермом перебував 31-річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Проходити огляд у встановленому законом порядку він, щоправда, відмовився. Крім того, поліцейські виявили, що водій — позбавлений права керування, адже раніше його вже притягували до відповідальності за п’яне водіння.

На керманича інспектори склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), а також за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжують пошуки молодого хлопця (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити