image
 |  4 9 Грудня 2018 | 21:53

У Луцьку журналістка врятувала бабцю, яка заблукала

У Луцьку на вулиці Декабристів побачили бабцю, яка заблукала.

Вона була одягнута геть не за погодою. На старенькій була кофта та штанці із спідницею, на ногах лише шкарпетки. І це при мінусовій температурі, - пише видання t1.ua.

Журналістка порталу зупинила стареньку, запитала, як її звати та де вона живе. Та бабця лише повторювала: «Я заблукала…Я заблукала…», - розповідає Ольга.

Зрозумівши, що нічого путнього від старенької не дізнається, Ольга викликала патрульну поліцію. Наряд приїхав за лічені хвилини. Та допитатись в бабці її адресу проживання та ім’я також не змогли.

Попросили журналістку порталу подивитися у неї у кишенях, мовляв, зазвичай родичі хворих людей залишають записки із зазначенням контактної інформації. Та ніякого папірця із адресою не було. Поки бабцю посадили у патрульну машину грітися, представники правоохоронних органів подали запит.

З’ясувалося, що ця старенька жінка частенько йде з дому, а потім не може повернутися через хворобу – у неї розсіяний склероз. ЇЇ син неодноразово писав заяву, аби маму знайшли, починаючи із 2015 року. Тож зовсім скоро поліцейські доправили додому стареньку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки відмовився повернути гроші пасажирам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити