image
 |  0 22 Квітня 2019 | 20:04

У Луцьку зменшать земельний податок для промислових підприємств

У Луцьку пропонують зменшити ставку земельного податку для промислових підприємств.

Про це йшла мова на засіданні постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутати розглянули та підтримали звернення щодо надання пільги на сплату земельного податку для підприємств промисловості.

Минулого року ставку земельного податку для підприємців було збільшено з 1,5 % до 2 %. Керівники багатьох місцевих промислових підприємств, зокрема ПрАТ “СКФ “Україна”, “Луцькавтодор”, “Луцьксантехмонтаж” неодноразово зверталися до міської ради з проханням зменшити цей податок, адже це створює додаткове фінансове навантаження на їхню діяльність.

Читайте також: У Луцьку планують реставрувати автентичні двері та вікна

“В інших містах України земельний податок для підприємств промисловості складає 1 %. Ми повинні створити сприятливі умови для наших підприємців, аби вони розширювали виробничі потужності, збільшували кількість працівників та розвивали свою діяльність. Усе це піде на користь місту , збільшить надходження до міського бюджету”, - заявив депутат міської ради Ігор Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити