image
 |  0 20 Травня 2021 | 16:53

У Луцьку зростатиме кількість великих автобусів та посилять вимоги до екологічних стандартів

У Луцьку буде збільшуватися кількість великогабаритних автобусів на ринку пасажирських перевезнь та посилюватимуться вимоги до екологічних стандартів.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов.

Так, посадовець прокоментував оголошення конкурсу на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування № 130 “с. Богушівка – Дубнівська (кільце)” та № 181 “Богушівка – Луцьк”.

"У нас там передбачене курсування автобусів пасажиромісткістю не менше 80 осіб. А також відповідність стандартам Євро-5. Впевнений, що кількість великих автобусів на ринку пасажирських перевезень зростатиме. Щодо того, чому перевізник вирішив відмовитися від великих автобусів на маршртуті №23 та перевести їх на маршрут №32, то це його право. Очевидно, йому краще відомо про доцільність використання таких автобусів на конкретному маршруті", - зазначив Володимир Степанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція провела обшуки у волинянина з кримінальним минулим (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити