image
 |  2 4 Листопада 2019 | 14:43

У Луцьку з'явилися термінали для продажу е-квитків: що говорять лучани?

У Луцьку почали встановлювати термінали для продажу разових електронних квитків і карток для проїзду в транспорті.

Першими їх під’єднують у приміщенні компанії «Сіті кард».

Інженер Костянтин Брагуца розповідає: апарати виконуватимуть декілька функцій.

«Можна купити картку, можна поповнити баланс цієї картки чи купити квиток для разової поїздки. Ви платите за картку 35 гривень, якщо платите більше, гроші йдуть на баланс», - зауважив він.

Один із терміналів працює у тестовому режимі. З його допомогою формують електронну чергу пільговиків, які отримують картки для проїзду. Скористалася терміналом пенсіонерка Світлана Савицька.

«Звичайно, зручно, кожен має номер, не буде ажіотажу, кожен отримуватиме картку згідно з номером в черзі», - каже жінка.

Читайте також: Через чиї руки перевезли Волинською митницею 10 тонн «сонячного каменю»?

«Другий раз прийшов, перший раз не хотів чекати, бо багато людей було. Кажуть, що в суботу менше, то я прийшов сьогодні взяти картку. Бо ж кажуть: не буде талона - не будеш їздити», -говорить пенсіонер Микола Ващук. 

Загалом у Луцьку встановлять чотири десятки терміналів, розповів директор компанії Садік Яхші. Каже: розташують їх у найбільш людних місцях міста.

«Вони будуть в приміщенні нашої компанії, в торгових центрах, ЦНАПі, департаменті соцполітики. З наступного тижня, орієнтовно з середи вони працюватимуть», - каже директор.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити