image
 |  0 21 Січня 2019 | 15:24

У «Луцькводоканалі» нагадують про початок прийому показників холодної та гарячої води

Покази лічильників, передані по телефону кол-центру з 20.01.2018 року по 03.02.2019 року, приймаються як показник на перше лютого 2019 року, по них проводиться нарахування і вони будуть відображенні в рахунках КП «Луцькводоканал». Про це інформують на сайті підприємства.

У цей період ми працюємо до 20:00, відкрито 36 телефонних ліній, формується електронна черга з інформуванням та можливістю перебування в черзі до 7 хв.

Просимо врахувати, що пікове навантаження за вхідними дзвінками припадає на останні дні, а в межах робочого дня – в першій половині. Тому краще не відкладати подачі показників на останні дні, а зробити це без поспіху, починаючи із 20 січня.

Якщо ж показник на перше число не буде переданий абонентом, у такому випадку кінцеві показники лічильників визначить підприємство у відповідності до ЗУ “Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання” виходячи із середньомісячного споживання.

Існують також альтернативні методи подачі показників приладів обліку:

  • – через особистий кабінет oc.vd.lutsk.ua або vd.lutsk.ua (головне меню сайту «Особистий кабінет»);
  • – передача показів за допомогою SMS-повідомлення (067-444-8-777);
  • – передача показів повідомленням на Viber (067-444-8-777);
  • – передача показів на електронну скриньку ([email protected]);

– скриньки для збору показників, що знаходяться за адресами: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 26, м. Луцьк, Вул. Січова, 16, м. Луцьк, вул. Л.Українки, 35 "Центр надання адміністративних послуг у м. Луцьку".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити