image
 |  7 11 Вересня 2018 | 09:30

У Львівській області затримали банду з двома розбійними нападами на рахунку

У Львівській області поліцейські затримали злочинну групу, яка займалася розбоєм.
Про це повідомляють на сайті поліції.
У Жовківський відділ надійшло повідомлення про розбійний напад - двоє невідомих проникли в будинок жителя села Малехів, зв'язали його і, погрожуючи пістолетом, забрали дві хутряні шуби, пристрій для відстрілу гумових куль "ПМ-РФ", золоті прикраси вагою майже 50 грамів і 200 доларів США.
"Нападники забрали навіть пляшку дорогого лікеру. Всього зловмисники завдали господарю матеріальної шкоди на 170 тис. гривень", - повідомили в поліції.

Незабаром до чергової частини Мостиського відділення поліції надійшла інформація про подібне пограбування.
"Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю увірвалися в будинок 41-річної мешканки міста Судова Вишня. Зловмисники завдали жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, відібрали в неї 3,4 тис. доларів США. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон і зняли з неї золоті сережки", - йдеться в повідомленні.

Незабаром співробітникам карного розшуку та патрульної поліції вдалося встановити автомобіль, на якому пересувалися грабіжники і затримати їх. Затримані - четверо жителів Львівської області, раніше судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. Під час огляду в них вилучили зброю, електрошокер, рукавички і грошові кошти.



Зараз фігурантів групи затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу, найближчим часом їм буде оголошено підозру і обрано запобіжний захід.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко збільшив терміни призову в армію в 2018 році

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити