image
 |  2 5 Березня 2018 | 13:24

У Львові націоналісти пройшли урочистою ходою на честь Романа Шухевича (ФОТО)

Близько 1,5 тисячі націоналістів пройшли сьогодні, 4 березня, урочистою ходою Львовом. Марш приурочили 68-ій річниці з дня героїчної загибелі головного командира УПА в нерівному бою проти окупантів.
Про це повідомляє «Вголос».
Марш зібрав у Львові представників «Національного корпусу», «Правого  сектора», «Свободи», «Національної дружини» не лише із міста Лева, а й з Івано-Франківська, Луцька, Чернівців та Тернополя.
Командир Національної дружини м. Львова Микола Галась зазначив: цим маршем націоналісти не лише вшановують Героя України Романа Шухевича, а й вирішили показати, що у міськраді Львова вчинили неправильно, не прийнявши ухвалу про червоно-чорний прапор.
Хода стартувала від будівлі Львівської міської ради, біля якої націоналісти розмістили «стовп ганьби», та завершилась біля пам’ятника Степанові Бандері на площі Кропивницького.
Під час маршу націоналісти вигукували гасла: «Слава Україні – Героям слава», «Слава Романові Шухевичу», «Слава Степану Бандері», «Слава Євгенові Коновальцю», «Пам’ятай, чужинець: тут господар – українець!», «Місто Львів не для польських панів».
На завершення маршу його учасники зачитали молитву українського націоналіста.
 
 
 
 
 
 








 
 
 
 
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити