image
 |  5 26 Грудня 2018 | 21:27

У Львові попрощаються з загиблим Героєм

У Львові попрощатись з героєм усі бажаючи зможуть завтра, 27 грудня орієнтовно о 9 – 10 годині ранку, біля пам’ятника Т.Г. Шевченку. Поховання “Сталкера” Євгена Тоненькова відбудеться у п’ятницю, 28 грудня, в селищі Розділ, Львівської області, Миколаївського району. Чин Похорону розпочнеться о 12:00.

Про це йдеться на ФБ-стрінці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

З документального фільму Обличчя бригади “Мері та Сталкер” 

“Бо треба, все одно треба, треба йти захищати країну. І не важливо, яка там політика, хто що гадає… Бо якщо піти з цих окопів, то що ж буде далі? (…) По-суті, це ж до мене в дім зайшов негідник, ворог! Патріотизм, як без нього? (…) Поки то не зайшло на кожного подвір’я, кого то не стосується, люди – а, воно десь там. У нас все село згадує, що в нас війна, коли привозять чергового 200-двохсотого. О, тоді тиждень розмови: там війна, там то-то-то. За тиждень знову все стихає і всі забувають. Все повністю, тиша. Кожен живе, у кожного свої проблеми… Однозначно, перемога буде за нами!”                

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов із життя боєць 14 бригади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити