image
 |  14 23 Грудня 2021 | 23:31

У медичному центрі на Волині затвердили Антикорупційну програму

Загальні збори працівників комунального підприємства "Волинський обласний фтизіопульмологічний медичний центр" Волинської обласної ради, що відбулися 23 грудня, обговорили та погодили Антикорупційну програму підприємства.

Як ідеться на сайті підприємства, на зборах до проєкту програми внесли окремі доповнення та рекомендували керівнику підприємства її затвердити.

Цього ж дня, 23 грудня, наказом керівника підприємства Івана Нискогуза Антикорупційна програма КП "ВОФМЦ" була затверджена. Затверджені також заходи із її впровадження. Термін реалізації програми - 2022-2023 роки.

Варто зауважити, що прийняттю Антикорупційної програми передувала оцінка корупційних ризиків у діяльності підприємства, яка тривала протягом вересня-листопада поточного року. Звіт за результатами оцінки корупційних ризиків став невід'ємною частиною Антикорупційної програми підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська митниця оцінила автомобіль у 2 тисячі доларів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити