image
 |  9 14 Червня 2022 | 10:46

У мене погана новина для Арестовича: не він, а українці вирішуватимуть, яку державу їм будувати, - депутат Волиньради

Схоже, у надрах Офісу президента окремі персонажі почали просувати ідею перетворення України у другу батьківщину для росіян.

Таку думку висловив на сторінці у facebook очільник Волинської "Свободи" Анатолій Вітів.

Спочатку було громадянство для Невзорова. Тепер Арестович знайшов чудову кампанію для вкиду нової порції словесного лайна. Марк Фейгін, в ефірі якого любить зависати радник Єрмака, - колишній найманець "Сербської народної республіки" у війську Радко Младича. З ким ще "українському патріоту" Арестовичу обговорювати "малєньку українську культуру"? Де ще Арестовичу було б більш комфортно пропагувати необхідність збереження зв'язків з агресором і перекручувати історію в стилі московської пропаганди?

Самозакоханий нарцис і радник глави Офісу президента Арестович заявив, що українська культура "надто маленька". І запропонував прихистити в Україні усіх "хороших рускіх". Експерт з вішання локшини українцям Арестович настільки розійшовся, що поклявся не дати збудувати українську етнічну державу. А також сказав, що не уявляє майбутнє України без російської культури.

Виходить, що зараз українці проливають свою кров і віддають життя, щоб зробити Україну другим домом для "хороших рускіх"? Щоб перетворити Україну в рай для російських емігрантів? Щоб не остаточно порвати з імперією зла, а повернутися в оновлений "рускій мір"?

У мене питання: ким себе уявив цей балакучий самозакоханий радник? Хто такий Арестович, щоб вказувати українцям, яку державу їм будувати? Якщо радника Офісу президента дуже турбує доля "хороших рускіх", може йому варто виїхати у росію і там турбуватися про росіян? Може, Арестович взагалі працює не в тому Офісі президента? З такими заявами він більш органічно б виглядав у ефірі з Соловйовим та Скабеєвою.

Патякання Арестовича - це спроба перевірити реакцію суспільства. Чи залишилося ще в Україні достатньо наївних громадян, які не бачать свого майбутнього без росії. Підсвідомо арестовичі залишаються малоросами, які відчувають свою неповноцінність. Тому їх так тягне до "руского міра" і "рускої культури". Тому для них українська мова, культура, історія та ідентичність завжди будуть чимось далеким, незрозумілим і другорядним. Однак, у мене погана новина для балакуна Арестовича: не він, а українці вирішуватимуть, яку державу їм будувати, - зазначив депутат.

P.S. Нижче фрагменти скандального відео, в якому Арестович демонструє свою сутність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити