image
 |  4 29 Березня 2019 | 11:14

У мене відібрало мову, - лучанин про «чистоту» парку (ФОТО)

У Луцьку, на вулиці Потебні, мешканці загадили парк.

Про це пише керівник Волинської ГО "Сокіл" Максим Новицький.

"Сьогодні навідуючись на чергове тренування в спортзал на вулиці Потебні, попередньо вирішив звернути до парку чи то ботанічний сад, щоб оглянути його для майбутнього прибирання. І... Не було меж моїх емоцій. Я просто зайшов не в парк, а у суцільний смітник (фото). І все це було вибачте на слові "насрано" бидлоттям за пізню осінь, зиму і ось березень місяць так як минулої осені парк прибирали. І це не "путін" з сепарами і не політики, яких лучани так сміло ненавидять і звинувачують у всіх бідах. Це ви !!! Ви ті хто живе в тих районах Потебні, Львівської, Гнідавської. Це ваші діти, школяри, студенти з найближчих коледжів. Це ви бидло стогнете про погане життя і прагненням про рівень життя, як у ЄС. Ви приїжжаючи з тієї ж Європи де працювали. Чи йдучи у вихідний день просто гадите там де жрете свої шашлики, заливаєте горлянку, горілкою знищуєте довкілля і показуєте приклад дітям. І варто відзначити навіть вік серед вас немає різниці", - йдеться у дописі.

Також атвор закликає всіх небайдужих приєднатися до сокільців та навести порядок на цій території.

"Небайдужим... Йду зі своїми сокільцями на днях прибирати парк, а хто має і змогу і знає куди звернутися то давайте відновимо пам'ять. Долучайтесь", - пише Максим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку люди змушені іти по проїжджій частині через розритий тротуар (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити