image
 |  4 3 Травня 2020 | 18:40

У мережі показали вуличний виступ Героя України Василя Зінкевича в Луцьку (ВІДЕО)

В мережі показали один із небагатьох, насправді рідкісний виступ народного улюбленця, народного артиста України, Героя України Василя Зінкевича на відкритому сценічному майданчику на проспекті Волі у Луцьку.

Вже історичним відео поділився на своїй сторінці в мережі Фейсбук Павло Лісівненко.

Виступ відбувався на майданчику поблизу пам`ятника Тарасу Шевченку в Луцьку, що перед головним корпусом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, у вівторок, 26 червня 2018 року, в рамках урочистостей з нагоди Дня Конституції України. Творчими асистентами Маестро виявилися артисти Волинського народного академічного хору.

Як пригадує кореспондент «ВолиньUA», виступ Василя Зінкевича просто на вуличній сцені для абсолютної більшості присутніх виявився цілковитою несподіванкою і викликав справжній фурор. Багато волинян опісля жалкували, що їх не було на тій, на перший погляд, нібито непоказній урочистості. Яка насправді виявилася однією з невеличких історичних «родзинок» й творчій кар'єрі нашого славного співака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Зінкевич відзначає 75-ліття

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: музичний фільм 1977 року Василь Зінкевич співав на Шацьких озерах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити