image
 |  9 9 Січня 2023 | 22:31

У мережі поширюють яскраві меми за участі колишнього настоятеля волинського храму московського патріархату (ФОТО)

Вперше в історії України представники ПЦУ на чолі з митрополитом Київським та всієї України Епіфанієм провели богослужіння у день Різдва Христового в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. На богослужіння зібралося багато людей, прийшов і колишній настоятель Успенського храму села Низкиничі Іваничівського району, екс-намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло.

Як пише ВолиньUA відповідне фото у своєму Facebook опублікувала журналіст Марина Шашкова.

Митрополит Павло, відомий в Україні як "Паша Мерседес", зображений у облаченні перед шлагбаумом для пропуску людей на територію Лаври поруч із знаком "Пред'явіть пропуск". Вираз його обличчя – розгублений.

Українці миттєво відреагували на це у соцмережах.

"Кадило більше не крутиться, лавеха не мутиться", "Стою я біля вокзалу з простягнутою рукою", "Співробітників ФСБ не пускають до Лаври", - пишуть вони.

З'явилися також яскраві меми, деякі побудовані на аналогії з росіянкою, яка зі сльозами виїжджала з окупованого Криму зі словами "як у своєму будинку жили...".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити