image
 |  0 16 Лютого 2018 | 08:12

У Міграційній службі не знають, хто організував чартер для Саакашвілі, – «Схеми» (ВІДЕО)

Державна міграційна служба не організовувала транспортування лідера «Руху нових сил» Міхеіла Саакашвілі під час його реадмісії з України до Польщі. Про це 15 лютого 2018 року повідомляє сайт «Українська правда». [embed]https://youtu.be/0BFfCRkQV_s[/embed] Про це повідомили у відомстві на запит журналістів програми «Схеми».
ДМС не здійснювала транспортування Міхеіла Саакашвілі з України до Республіки Польща. Інформація про транспортування зазначеної особи у ДМС відсутня, – йдеться у повідомленні.
Як зазначають журналісти, раніше у Державній прикордонній службі їм повідомили, що не мають інформації щодо організаторів та оплати перельоту на приватному літаку для вивезення Міхеіла Саакашвілі до Польщі, і порадили звертатися з цим питанням до Міграційної служби. Як відомо, близько 15:00 12 лютого Саакашвілі затримали у столичному ресторані. Пізніше у Державній прикордонній службі повідомили, що видворили лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі до Польщі. Літак, яким вивезли до Польщі екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, належить польській авіакомпанії. Вартість перельоту – 8 тисяч євро. Журналісти дізнались, що в Україні організувати цей рейс допомагала українська компанія Sky Handling. Ми співпрацюємо з цією компанією в Україні. Вони займаються технічними нюансами, – підтвердили інформацію в польській компанії Jet Story. Повідомляється, що в польській компанії, яка здає в оренду літак, яким транспортували Саакашвілі, відмовились відповідати на питання, хто оплатив переліт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити