image
 |  5 2 Листопада 2017 | 11:18

У школі старшокласницям роздавали брошури для секс-бізнесу

В одній зі шкіл Миколаєва після лекції про проблему СНІДу учням роздали брошури з правилами безпеки для дівчат, що займаються секс-бізнесом.

Про це 2 листопада 2017 року повідомляє сайт «Свідок.Інфо» з посиланням на розповідь бабусі учениці цієї школи.

DSC_1051Як виявилося, в школу прийшли представники однієї з громадських організацій і попросили дозволу прочитати старшокласникам лекцію про те, як захиститися від СНІДу. Природно, адміністрація школи не заперечувала, враховуючи злободенність теми. Однак пізніше з'ясувалося, що після пізнавального матеріалу ученицям роздали брошури, які вчать, як «зберегти життя і не тільки», якщо ти займаєшся секс-бізнесом.

Ти вибрала дуже небезпечну професію, але якщо будеш завжди дотримуватися цих простих правил, то отримаєш шанс прожити довге життя ..., - таким напутнім словом супроводжується подальший текст.

Крім загальновідомих правил про методи контрацепції в брошурі також опубліковані поради «на кожен день». Наприклад, як брати оплату з клієнтів, домовлятися з «подругами» про сигнали допомоги і які місця для «обслуговування» краще вибирати.

DSC_1052_0Не будемо зупинятися на практичному аспекті викладеної в брошурі інформації, однак, очевидно, що більш корисною вона може бути для поширення серед певної групи осіб десь у відділеннях поліції або СНІД-центрах, але вже точно не серед старшокласниць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити