image
 |  196 12 Січня 2024 | 20:14

У Миколаївські області військовий застрелив командира і скоїв суїцид

У Миколаївські області військовослужбовець у званні старшини відкрив вогонь та застрелив з автомату заступника командира роти, а потім покінчив життя самогубством. Подія сталася ще 7 січня.

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на керівника Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Андрія Кльопова.

"О 21:00 (7 січня) ми отримали інформацію, що військовослужбовець — старшина, застрелив зі своє штатної зброї АК-74 заступника командира роти. Орієнтовно, здійснивши шість пострілів, після чого здійснив самогубство".

За його словами, правоохоронці виїхали на місце події та допитали свідків. Кримінальне провадження зареєстровано за статтею "Умисне вбивство".

Начальник служби зв'язків з громадськістю 35 окремої бригади морської піхоти Сергій Козачинський повідомив, що інцидент стався в одному з їхніх підрозділів.

"Стався трагічний випадок, у результаті якого загинуло двоє військовослужбовців. Це сталося в одному з пунктів тимчасової дислокації на Миколаївщині", — розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гірка втрата: під час виконання бойового завдання загинув лучанин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити