image
 |  2 20 Травня 2020 | 22:48

У Міносвіти затвердили дати проведення ЗНО-2020

Міністерство освіти та науки ухвалило рішення щодо термінів проведення зовнішнього незалежного тестування у 2020 році.

Основна сесія ЗНО цьогоріч триватиме з 25 червня по 17 липня та відкриється тестуванням з математики, — йдеться на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

30 червня відбудеться тестування з української мови і літератури, 2 липня — з фізики, 6 липня — з іспанської, німецької і французької мов, 7 липня — з англійської мови, 9 липня — з історії України, 13 липня — з біології, 15 липня — з географії. Завершальним стане тестування з хімії, що відбудеться 17 липня. 

Усі зареєстровані учасники ЗНО зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки із зазначеними часом і місцем проведення тестувань. Інформацію щодо результатів основної сесії ЗНО з усіх предметів оприлюднять на інформаційних сторінках учасників тестування до 29 липня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантин не пом'якшать у трьох областях України: серед них – Волинь

Крім того, з 23 липня по 11 серпня має відбутися додаткова сесія ЗНО, результати якої стануть відомі до 14 серпня. Для участі у ній можна зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації, що триватиме з 25 травня по 9 червня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити