image
 |  2 10 Грудня 2021 | 16:38

У міському парку на Волині виявили самовільне будівництво (ФОТО)

Факт незаконного будівництва зафіксували у Ковелі в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки на місці, де було кафе «Казка».

Про це написав Ігор Чайка на сторінці у facebook, - пише Ковель медіа.

За його словами, сьогодні, 10 грудня, представники архітектурно-будівельного контролю Ковельської міської ради разом із працівниками правоохоронних органів зафіксували факт незаконного будівництва в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки на місці, де було кафе «Казка».

В Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва немає даних про дозвільні документи на початок виконання будівельних робіт.

А за фактом тут зараз: котлован, рух техніки, в тому числі великогабаритної, по пішохідних паркових зонах.

Очікую на негайну реакцію правоохоронців та вимагатиму відшкодування завданих місту збитків через суд – наголошує Ігор Чайка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі перевіряють законність виділення землі під ресторан родині Саганюка

Згідно даних Публічної кадастрової карти України, ця земельна ділянка, площею 0,0326 га на бульварі Лесі Українки, перебуває у приватній власності Бегларян Любові Фрунзівни з 11 жовтня 2018 року. Цільове призначення землі – для роздрібної торгівлі та комерційних послуг.

Під дописом Ігоря Чайки з’явилися коментарі про те, що власниця земельної ділянки має відношення до торгового центру «Акцент», що також розташований на бульварі Лесі Українки.

Як відомо з Публічної кадастрової карти України, власниками земельної ділянки під ТЦ «Акцент» є Королік Ірина Фрунзівна та Бегларян Любов Фрунзівна.

Ірина Королік так прокоментувала у Фейсбуці допис Ковельського міського голови (подається в оригіналі):

Пане Ігоре Леонтійович перш ніж опублікувати такі статті перевірте інформацію повність. Власники кафе «Сказка» ті ж самі що і власники Тц «Акцент» та приміщення магазину, Галя «балувана» на вул. Театральній. Ми вас заповнюємо що ніколи не були сторонниками незаконних будівництв та руйнуванню міського майна. Своїм принциповим приоритетами ставимо створення максимального затишку та комфорту навколо своїх об’єктів. Запевнюємо громаду і вас особисто що цей об’єкт так само стане затишним місцем проведення часу дітлахів і не тількі якщо зі свого боку ви не будете заважати. Дякую за підтримку к подальшій співпраці

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити