image
 |  5 21 Жовтня 2018 | 07:33

У міському парку на Волині вклали бруківку (ФОТО)

У Рожищі, поблизу скверу Богдана Хмельницького, вклали бруківку.
Мешканці міста часто зверталися у Рожищенську міську раду з проханням привести до ладу територію поблизу скверу Богдана Хмельницького.
Про це Район.Рожище розповів міський голова В’ячеслав Поліщук.
Нарікали рожищани, що у дощову пору року, там не можна нормально перейти через «зебру», бо з роками на асфальті просів та утворилося багато ям.
«Наразі забрали аварійну площадку біля «Веселки», бо підприємці самі не могли її облаштувати. Депутати виділили кошти на територію, яка є у впорядкуванні міської ради, де й встелили бруківку.
Нещодавно завершили вкладати бруківку біля скверу, облагородили зупинку, зробили з’їзди, аби було зручно для мам з візочками та людям на інвалідних візках виїхати на тротуар», - зазначив В’ячеслав Поліщук.

Але на цьому міська рада не планує зупинятися. За словами В’ячеслава Анатолійовича нині ведуться переговори з райспоживспілкою, аби спільно облагородили територію між сквером та супермаркетом «Колібріс». Також тут хочуть розмістити стоянку для велосипедів, відновити газон та озеленити парк.
«У Рожищі небагато скверів. І їх рано чи пізно треба привести до ладу. Тому раз почали, то маємо доробити до кінця. І братися за інші об’єкти», - зауважив міський голова.





 




Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити