image
 |  7 22 Грудня 2022 | 23:01

У міському транспорті Луцька викорінили готівкову оплату за проїзд

У міському громадському транспорті Луцька готівкова форма оплати за проїзд фактично зникла, але приміські маршрутки продовжують курсувати містом і забирати пасажирів.

Про це йшла мова під час оперативної наради у міській раді.

Під час розширеної наради міський голова Ігор Поліщук звернув увагу на рух приміських автобусів вулицями Луцька. За його словами, міська влада налагоджує роботу громадського транспорту, на на маршрути залучаються новіші, значно екологічніші автобуси, впроваджено електронний квиток і майже до нуля зведено оплату за проїзд готівкою. У той же час, вулицями міста рухаються приміські автобуси, які забирають пасажирів у міських перевізників. Оплата за проїзд там відбувається готівкою, і це ніхто не контролює. Також вони забруднюють повітря, адже це дуже старі автобуси.

Міський голова доручив відділу транспорту разом з управлінням патрульної поліції та “Укртрансбезпекою” здійснити перевірки щодо руху приміських автобусів вулицями Луцька та сіл громади, скласти відповідні матеріали та направити їх у контролюючі органи. Ігор Поліщук переконаний, що вже час навести лад у цьому питанні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити