image
 |  2 30 Липня 2023 | 20:41

У місті на Волині біля будинку виявили сміттєзвалище (ВІДЕО)

Муніципальна варта Володимирської міської ради 20 липня при проведені обстеження вулиць виявила занедбану прибудинкову територію.

Про це пишуть муніципали на сторінці у facebook.

Прибудинкова територія та суміжні ділянки по вул. Луцькій,154 внаслідок несвоєчасного прибирання від сміття та будівельних відходів, розноситься вітром по сусіднім земельних ділянках, потребує прибирання та очищення.

Що є адміністративним правопорушенням, яке передбачено ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та Правила Благоустрою території міста Володимир-Волинського затвердженого рішенням Володимир-Волинської міської ради від 15.12.2016 року №12/3, а саме пункту 7.1.

Муніципальною вартою Володимирської міської ради до Голови ОСББ "ДОБРА ОСЕЛЯ" Дмитра Ю., направлено звернення, щодо вжиття заходів, щодо приведення даної території у належний стан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАКС визначив заставу ексдиректору держпідприємства «Волиньторф»

Тому, якщо не будуть усунені вищевказані порушення у термін визначений у зверненні, буде складено протокол про порушення ст.152 КУпАП.

Звертаємо увагу, що інспектори муніципальної варти вже фіксували аналогічні порушення -.16.01.23 року, щодо неналежного утримання прибудинкової території ОСББ "ДОБРА ОСЕЛЯ".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити