image
 |  11 12 Грудня 2021 | 18:15

У місті на Волині біля дитячого майданчика поставили сміттєві контейнери (ВІДЕО)

Ковельчани скаржаться на комунальників, які переставили сміттєві баки до дитячого майданчика.

Про це пише Оксана Шуляк у соцмережі facebook.

"1 грудня під вікна 70-ти квартирного будинку, що знаходиться по бульварі Лесі Українки 3-А, були привезені сміттєві баки РЖКП-1, в кількості 8 шт. Вони призначені для мешканців двох дев'яти поверхівок, для будинку малосімейного типу (Театральна,2) та для 3 поверхових будинків, що знаходяться по бульварі Лесі Українки. Тобто всі будинки навколо нашого зноситимуть сміття мешканцям нашого будинку. При тому, що ми відносимось до РЖКП-2, нам сміття вивозить сміттєвоз, але з 1 грудня РЖКП-2 переходить до РЖКП-1. І нам відразу привезли сміттєві баки.

Вони розташовані за 2-3м від забору та дитячого майданчику. Тобто якихось елементарних санітарних норм в нашій державі не існує!!!

Ми мешканці будинку 3-А, неодноразово звертались в мерію, до начальників ЖеКів просили компромісу і вирішення проблем,але все тільки обіцялось, а на ділі нічого не робилось", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська чиновниця обіймала одночасно дві керівні посади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити