image
 |  2126 8 Травня 2024 | 23:31

У місті на Волині біля стели загиблим Героям зникають квіти (ФОТО)

2 травня минули роковини з дня загибелі воїна Віталія Козачука.

Цього дня рідні принесли до стели Героїв на центральній площі Любомля букет із 20 жовтих троянд, де розмістили пам'ятну дошку полеглого воїна. Про це у фейсбуці повідомила вдова Віталія Валентина, - пише Район.Любомль.

«Сьогодні виявила пусту вазу, припускаю що вона і вчора була така, тому що їхала здалеку, запримітила, що не побачила букета (думаю за тюльпанами не побачила). Серце було не на місці, після служби в церкві пішла до стели, виявила цю картину. 

Вода лишилась в вазі (букет не падав, вода не розлилась). Перебрала тюльпани і пішла викинути до смітника, в ньому виявила патріотичну стрічку і одну трояндочку бачила точно, далі не рилась, точно в смітнику не весь, тому що він був об'ємним. Скажете викинули, бо зів'яв? Не повірю! Ідентичний купила на кладовище, де стоїть на сонці, вчора був в нормальному вигляді. Що сталось з цим? Або комусь заважав і викинув (якби комунальні служби, то забрали б і тюльпани, бо вигляд у них вже кепський) або у когось стоять дома. Якщо комусь подарували жовті троянди, задумайтеся чи вони не забрані з цього місця», – йдеться в дописі Валентини Козачук.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: Луцький виш планує утеплювати один з корпусів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити