image
 |  13 12 Грудня 2021 | 07:04

У місті на Волині біля вокзалу незаконно збирають гроші з водіїв

До міського голови Ковеля Ігоря Чайки надійшла інформація, що деякі спритні ділки на Привокзальній площі під виглядом паркувальників нібито якогось комунального підприємства збирають з водіїв гроші за паркування. При цьому вони стверджують, що роблять це за усним розпорядженням міського голови.

Як пише мер на своїй сторінці у Фейсбуці, усе це – чистої води шахрайство, - інформує Ковель медіа.

З цього приводу ми вже звернулися в правоохоронні органи.

Прошу ковельчан та гостей міста: якщо вам відомі такі факти і ви знаєте прикмети шахраїв – зверніться, будь ласка, в поліцію або зателефонуйте на 102.

Разом зробимо Ковель містом комфорту, безпеки та правопорядку! – закликає Ігор Чайка

Міський голова також повідомив, що на сьогодні уповноваженою особою, що здійснює справляння збору за місця для паркування транспортних засобів в м. Ковелі є фізична особа-підприємець Журавель С.П. Це визначено за результатами проведеного конкурсного відбору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині п'яний таксист спричинив аварію

Відомо, що приватний підприємець Журавель Степан Прокопович проживає у селі Білин. Його донька – Галина Коляда – перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації.

До уваги ковельчан та гостей міста Ігор Чайка подав детальну інформацію щодо роботи міських парковок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити